Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Temmuz Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Sinema çalışanları gitti ve geri gelmediler... Koskoca salonları 3-4 kişi döndürüyor!

Sinema salonlarında görülen işsizlik ciddi boyutlarda. Koskoca salonların gişelerinde, görevliler yerine pos cihazları var. Küçük salonlar yeni çalışan istihdam edemiyor.

Lozan Barış Antlaşması hakkındaki komplo teorileri neden bitmiyor?

Lozan Antlaşması'nın sözde gizli maddeleri veya antlaşmanın bir ömrü olduğuna ilişkin toplumun önemli bir kesiminde yaygın bir kanaat var. Devletin yalanladığı, tarihçilerin ciddiye bile almadığı bu iddiaların kaynağı ne?

Elon Musk: Aynı zamanda aşkın 'mucidi'

Elon Musk'ı elektrikli otomobiller yapıyor, uzaya roket gönderiyor veya Twitter'ı satın alıp almamak arasında gidip geliyor olarak tanıyor olabilirsiniz ancak o aynı zamanda büyük bir çapkın. İcatları ile tanınan Musk her seferinde yeni bir ilişki de icat ediyor.

İsveç'in büyük planı: Kuzeyin Dubaisi...

İsveç, nüfusu az Kuzey Kutup Dairesi yakınındaki bölgelerde yeşil enerji üretimi ve fosil yakıta gerek duyulmayan imalat için fabrikalar kurmak istiyor. Dubai gibi sıfırdan kurulacak olan bölgede, dünyanın dört bir yanından iyi İngilizce bilen kalifiye elemanlar istihdam edilecek.

Hava yolu şirketi sizi mağdur ettiğinde haklarınız neler?

Avrupa'da havalimanlarında birçok uçuşun iptal edilmesi akıllara uçuşlarda yaşanacak mağduriyetlerde ne gibi haklarımızın olduğu sorusunu getiriyor. Peki bu gibi sorunlar sizin başınıza gelirse nasıl davranmanız gerekiyor? Hangi durumda tazminat alabiliyorsunuz?

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber