Elon Musk: Aynı zamanda aşkın 'mucidi'

Elon Musk'ı elektrikli otomobiller yapıyor, uzaya roket gönderiyor veya Twitter'ı satın alıp almamak arasında gidip geliyor olarak tanıyor olabilirsiniz ancak o aynı zamanda büyük bir çapkın. İcatları ile tanınan Musk her seferinde yeni bir ilişki de icat ediyor.

Son Güncelleme:

Tesla ve SpaceX'in CEO'su dünyanın en zengin insanı Elon Musk, olaylı aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Musk'ın geçtiğimiz günlerde şirketlerinden birinin üst düzey yöneticilerinden Shivon Zilis ile ikizleri olduğu ortaya çıkmıştı. İş insanı şimdi de eski arkadaşı ve Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündem oldu.

1971'de Güney Afrika'da dünyaya gelen Elon Musk, üç kardeşin en büyüğü. Annesi Maye Musk Kanadalı ünlü bir model, babası ise mühendis.

Elon Musk, Rolling Stone'a verdiği bir demeçte “çocukluğundan beri yalnızlık çektiğini ve bir daha asla yalnız kalmak istemediğini” söylemişti. Çocukluğunda akran zorbalığı gören Musk, hatta bir defasında hastanelik bile olmuş. Anne-babasının boşanmasından sonra babası ile yaşayan Musk'ın, şu an babası ile ilişkileri kopuk.

İLK EŞİNİ DONDURMA VE KİTAPLARLA TAVLAMIŞ

Musk, ilk eşi Justine Wilson ile Kanada'daki Queen's Üniversitesi'nde tanışmış. Wilson, "Elon, beni dondurma yemeğe davet etmişti, ders çalışmak için reddettiğimde de yanıma elinde dondurmayla gelmişti" diye anlatıyor. Daha sonra yolları ayrılan ikili, ilerleyen yıllarda bir araya gelmiş.

Wilson, ilk romanını yazdığı yıllarda Musk'ın kendisine kredi kartını verdiğini, kartıyla istediği kadar kitap alabileceğini söylediğini belirtiyor ve “Beni böyle tavlamıştı” diyor. 2000 yılında evlenen çift, ilk bebekleri Nevada'yı ani bebek ölümü sendromundan ötürü kaybetti. Çiftin evlilikleri boyunca ikizleri ve üçüzleri dünyaya geldi.

Musk-Wilson çifti 2008'de evliliklerini sonlandırdı ve teknoloji devi, oyuncu Talulah Riley ile ilişki yaşamaya başladı. Her ne kadar Musk'ın eski eşi ile yolları ayrılsa da Wilson ile Riley çok yakın arkadaş oldular. Riley-Musk çifti de 2010'da evlendi ve iki sene sonra boşandı. Musk, Twitter'dan yaptığı açıklamada Riley'e, “Muhteşem bir 4 yıl geçirdim. Seni daima seveceğim. Bir gün bir başkasını çok mutlu edeceksin” dedi.

Musk'ın üç boşanmasından ikisi Riley ile. Fotoğraf: Shutterstock

TEKRAR EVLENDİLER

Çift, 2013'te tekrar evlendi. İlerleyen yıllarda Musk boşanma dilekçesi verdi fakat sonra geri çekti. Ancak ilişki 2016'da Riley'nin boşanma dilekçesi vermesiyle son buldu. Riley, eski eşine dair verdiği bir demecinde “Hala görüşüyoruz ve birbirimize kıymet veriyoruz” dedi.

Musk, bu evliliğin hemen ardından oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başladı. Çift, yoğun çalışma hayatlarından dolayı bir sene sonra ayrıldıklarını duyurdu.

Musk, ayrılığın ardından Heard'un Instagram paylaşımlarından birine yazdığı yorumda, hala arkadaş olduklarını, irtibatı sürdüklerini ve birbirlerini sevdiklerini yazdı. Musk sonra verdiği bir röportajında ise Heard ile ilgili olarak, “Çok seviyordum, o yüzden canım çok yandı” dedi.

HEARD-MUSK-DEPP ÜÇGENİ

Heard'ün ünlü oyuncu Johhny Depp ile yaşadığı olaylı boşanma sürecinde ise, Depp'in evinin asansöründe Heard ile Musk'ın sarıldığı anların görüntüsü basına sızmıştı. Depp, ikilinin evliliklerinin ilk yılında ilişki yaşadığını iddia etmişti.

Musk, Amber Heard ile ilgili bir demecinde, "Çok seviyordum, o yüzden canım çok yandı" demişti. Fotoğraf: Shutterstock

2018'DE YENİ AŞK

2018'de Elon Musk'ın Kanadalı müzisyen Grimes ile birlikte olduğu basının gündemine geldi. Çift iki sene sonra ise "X Æ A-Xii Musk (X Ash A-12)" isimli çocuklarının dünyaya geldiğini açıkladı.

2021'de ayrılan Musk-Grimes çiftinin Mart 2022'de ise taşıyıcı anneden “Exa Dark Sideræl Musk” adında bir kız çocuğu sahibi oldukları medyaya sızdı.

Elon Musk-Grimes çiftinin iki çocuğu var. Fotoğraf: Shutterstock

Musk'ın 18 yaşındaki transseksüel kızı ise, Nisan ayında isim değiştirmek için başvuru yaptı ve “artık hiçbir şekilde biyolojik babasıyla bir bağı olmasını istemediğini” duyurdu.

7 Temmuz'da ABD basınının adli makamlardan edindiği belgelere göre, Elon Musk geçtiğimiz yıl Kasım ayında şirketinin üst düzey yöneticilerinden Shivon Zilis ile ikiz bebek sahibi oldu.

ARKADAŞININ EŞİYLE ANILIYOR

Son çıkan haberlere göre ise, Elon Musk 2021'de Grimes ile ayrılmasının ardından Google'ın kurucularından ve eski arkadaşlarından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşadı. İddiaya göre, ilişkinin yaşandığı dönemde Brin ile Shanahan ayrıydı fakat aynı evde yaşıyordu. Dünyanın sekizinci en zengini Brin, olaydan bir ay sonra yani Ocak'ta sunduğu boşanma dilekçesinde “uzlaştırılmaz farklılıklardan” ötürü evliliği sonlandırmak istediğini dile getirdi. Brin'in bu boşanmayı Shanahan'ın Musk ile ilişki yaşadığını öğrenmesinin ardından istediği iddia ediliyor.

Brin, boşanma dilekçesine ayrılık tarihi olarak 15 Aralık 2021 yazdı. İddialara ilişkin ne Brin'den, ne Shanahan'dan bir açıklama geldi. Haberin ardından Elon Musk bir tweet atarak iddiaları yalanladı. Musk, tweet'inde şu ifadelere yer verdi:

"Bu koskoca bir saçmalık. Sergey ve ben arkadaşız, hatta dün akşam bir partide beraberdik! Nicole'ü iki senede üç kere gördüm, onda da etrafımızda insanlar vardı. Romantik bir görüşme değildi" yazdı.

Kaynak: Insider, Daily Mail, Wall Street Journal

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber