Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Şubat Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Yakalayın boşa akmasın! 'Akıp giden yağmurun zararları...'

Yağmur suyu hasadı suyun verimli kullanılması adına neredeyse tüm dünyanın kullandığı bir yöntem. Türkiye'de de bu yola başvuruluyor ancak uzmanlar mevcut yönetmeliklerin yetersiz olduğu görüşünde. Ayrıca yetersiz hasat ve boşa akan yağmur suyunun zararlı sonuçları da olabiliyor...

İsrail'le temiz bir sayfa nasıl açılır?

İsrail’le yaşanan iki büyük olay; alçak koltuk krizinin ve Mavi Marmara baskınının kalbindeki isim Emekli Büyükelçi Oğuz Çelikkol haberglobal.com.tr okurlarına özel açıklamalarda bulundu. Tel Aviv ile yeniden nasıl diplomatik ilişki kurulacak? Bu aşamaya nasıl gelindi?

Batı yaptırımları ile Rusya'yı caydırabilir mi?

Putin hamlesini yaptı. Donetsk ve Luhansk'ı tanıyarak hamle sırasını Batı'ya verdi. ABD, İngiltere, Almanya ve Avrupa Konseyi ayrı ayrı açıklamalarda bulundu. Kırım sebebiyle yaptırımlara alışık olan Rusya ekonomisi kararları nasıl karşılar? Kuzey Akım 2 neden diğer açıklamalardan farklı?

Ukrayna'da futbol ne alemde? Göçebe şampiyon, Fransa'da kriz ve boş statlar...

2014'ten beri süren Ukrayna İç Savaşı, futbolu da etkilemiş durumda. Ligin devi Shakhtar Donetsk ve Zorya Luhansk yıllardır neredeyse boş tribünler önünde göçebe bir şekilde oynuyor. Shakhtar buna rağmen ligi domine etse de söz konusu dominasyon oyuncular arasında çıkan bir krizle başlamıştı...

İnsan beyninin yeni bir sırrı aralanıyor! Östrojen ve hareket ilişkisi...

Yapılan yeni bir araştırma kadınlarda östrojen hormonunun arttığı dönemlerde hareket etme isteğinin daha fazla olduğunu ortaya koydu. Bu çalışma kadın sporcuların performansları hakkında da farklı çalışmaların önünü açtı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber