Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Aralık 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın 👇

Son Güncelleme:

Kur Korumalı hesaplar nasıl başladı?

Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Dövize Çevrilebilir Mevduat sistemi kamu ve özel bankalarda başladı. Banka şubelerinde koşullar ne? En az ne kadar mevduat gerekiyor?

Erkekler neden hastalıklarını kadınlara göre daha az konuşuyor?

Erkekler hastalıklarını konuşmakta kadınlara göre daha çekingen ve doktora gitme konusunda daha ihmalkarlar. Peki bu fark neden? Kadınlar hastalıklarını konuşmak, duygularını paylaşmak konusunda erkeklere göre neden daha açıklar?

Utanç verici...

Vitor Pereira döneminin sona erdiği Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Karagümrük'le deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın 38. dakikasında 9 kişi kalan Karagümrük'e karşı gol bulamayan sarı-lacivertlilerin hayal kırıklığı yaratan performansında sorumlu oyunculardı...

Sanal bebekler beynimizi nasıl etkiledi? Saplantılar, ödüller, trendler...

Bir döneme damga vurdular, dünya çapında ses getirdiler. Sanal bebekler 90'ların en büyük kitlesel trendlerinden biri olurken sadece nostaljik yanlarıyla akıllara gelmiyor. Aslında sanal bebekler, “saplantı” haline gelen pek çok günümüz akımının adeta ilham kaynağı! Peki nasıl?

Avrupa'da enerji krizi! 'Bir Rus jeopolitik projesi...'

Doğal gaz krizi hiç olmadığı kadar etkili bir şekilde Avrupa'yı sarsıyor. Kışın gelmesiyle krizin hanelere de etki edeceğinden korkulurken, konunun siyasi ayağı da bölgede endişe yaratmakta. Peki, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Karen Donfried, "Bu bir Rus jeopolitik projesidir" derken ne kastediyor?

Sonraki Haber