Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Eylül 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Protestolarla çalkalanan bir ülke: İran

İran'da halk yıllardır sokaklarda protesto gösterileri düzenliyor. Bazen suya erişememek, bazen yaptırımlar sonucu iflasa yaklaşan bir ekonominin durumu, bazen de kadınların özgürlük arayışı meydanları dolduruyor.

Filenin Sultanları dünya sahnesinde! Bilmeniz gereken her şey...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda sahaya çıkıyor. B Grubu'nda mücadele edecek olan Filenin Sultanları, ilk maçta Tayland'la bir araya gelecek. İşte dev turnuva öncesi bilmeniz gereken her şey.

Bunlar da 21'inci yüzyılın sultanları

Avrupa'da bir zamanlar pek çok ülkede hanedan aileleri hüküm sürüyordu. Kıtada şu an 12 ülke monarşiyi muhafaza ediyor. Bir dönem Avrupa'yı yöneten kraliyet ailelerinin şimdiki varislerinden kimi politikacı, kimi TV yapımcısı. Aralarında suç işleyip hapse giren de var!

 ABD, Balkanlar'da ne planlıyor? 'Biden söylemişti...'

Yunan basını, ABD'nin Dedeağaç Limanı'nı büyütmeyi planladığını öne sürdü. Ancak bu gelişmelerin ABD'nin Balkanlar planı çerçevesinde yaşandığı fikri de öne sürülüyor. Peki tüm bunlar ne anlama geliyor? Başkan Joe Biden'ın verdiği sinyaller doğrultusunda ABD'nin asıl planı ne?

Sonraki Haber