Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Temmuz 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Görüntülerde yok ancak müsilaj tehlikesi devam ediyor

Marmara'nın uzaydan çekilmiş uydu görüntülerinde kirliliğin habercisi olan fitoplanktonların Körfez'den Adalar'a doğru ilerlediği görülüyor. Görüntülerde müsilajın yok denecek kadar azaldığı dikkat çekse de uzmanlara göre tehlike hala devam etmekte, 2. dalga ihtimali konuşuluyor.

Küçük bir deri parçası Covid'in sırrını çözmeye aday ama...

Covid-19'un ilk olarak nerede çıktığı hala araştırmaların devam ettiği konulardan biri. İtalya'nın Milano kentinde Kasım 2019'da bir kadından alınan deri örneğine uygulanan testte pozitif sonuca rastlanınca kadının peşine düşüldü ancak kendisine hala ulaşılamadı...

1988'den beri ilk kez ara vermişti... Bob Dylan çarpıcı değişimle geri döndü!

Nobel ödüllü efsanevi şarkıcı ve söz yazarı Bob Dylan, 1988'den beri süren 'Hiç Bitmeyen Turne'ye Covid nedeniyle Aralık 2019'da ara vermişti. 80 yaşındaki Dylan, online bir konserle seyircileriyle yeniden buluşurken, Dylan'ın sesindeki şaşırtan fark dikkatlerden kaçmadı.

Yeni 'Space Jam' çılgınlığı! 200 marka birden sponsor oldu!

LeBron James'in başrolünde oynadığı Space Jam: Yeni Efsane vizyona girdi. 25 yıl önce Michael Jordan'ın boy gösterdiği orijinal Space Jam'le kıyaslama yapılacaktır ancak devir değişti. Filmin pazarlama potansiyeli filmin kendisinden daha büyük heyecan yaratmakta. İşte çarpıcı detaylar!

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber