Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Şubat Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

7 soru 7 cevap | Nedir bu nafaka meselesi?

Türkiye'de nafaka konusu son günlerde yeniden tartışma konusu. Hükümetin 'süresiz' nafakayı sona erdirmeyi hedeflediği yeni yönetmelik ise kadın dernekleri tarafından tepki çekti. Peki nafaka nedir? Hangi durumlarda verilir, hangi durumlarda kesilir?

Biden-Putin yeniden masaya yakın! Bu sefer ne farklı olur?

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin iki ülke tarihinde görülmedik şekilde sık görüşmeye başladı. Son üç aydaki üçüncü görüşmeden ne çıkar?

Nereden çıktı bu çocuk! Arda Güler kim? Fenerbahçe'ye nasıl geldi?

Türkiye, Fenerbahçe-ATAKAŞ Hatayspor müsabakasındaki mücadelesi ile 16 yaşındaki Arda Güler'i konuşuyor. Güler'i Fenerbahçe'ye kazandıran dönemin Altyapı Oyuncu İzleme Birimi sorumlusu Serhat Pekmezci, Sercan Hamzaoğlu'na konuştu.

Rakamlarla Rusya ve Ukrayna Türkiye için ne demek?

Türkiye'den en fazla konut alan yabancılar arasında Ruslar ve Ukraynalılar var. En fazla yabancı gelin gelen ülkeler arasında yine bu iki ülkenin ismi ön plana çıkıyor. Türkiye doğalgazını en çok Rusya'dan alıyor.

'Tek çocuk' o kadar da kötü bir şey değil!

Bazı ebeveynler bir kardeşe sahip olmanın çocukları mutlu edeceğini düşünüyor. Bazıları ise tek çocuk sahibi olmanın çok daha iyi olduğunu öne sürüyor. Evet, tek çocukların yalnız bir çocukluk geçirdiklerine yönelik bir inanış bulunmakta lakin bu konuda verilere bakmak da faydalı olacaktır...

Hafta sonu ne oldu? (19-20 Şubat 2022)

Rusya-Ukrayna arasındaki kriz hafta sonu da dünyanın bir numaralı gündem maddesi oldu. Putin yedek askerlerin eğitime alınması çağrısına bulunurken, Biden Rusya'nın Kiev'i işgal edeceğini söyledi. İşte Türkiye ve dünyada siz hafta sonu tatilinde iken yaşanan öne çıkan gelişmeler.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber