Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Ekim 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

5 soru 5 cevap: Türkiye’nin ikinci nükleer santralinde neler oluyor?

Japon ve Fransızların ortak olarak yapacağı Türkiye'nin ikinci nükleer santrali projesi için Ruslar devreye girdi. Sinop'ta yapılacak proje 2013 yılından beri gündemde. Peki neden Sinop seçildi? Projenin ekonomik büyüklüğü ne? Yeni santral ne zaman açılabilir?

Liz Truss'ın 45 günü: Direnç, kriz, geri adım ve istifa!

Birleşik Krallık Başbakanı Liz Truss, görevde sadece 45 gün kalabildi. Büyük ekonomik çalkantılar, zor kararlar ve dönemeçlerle dolu bu 45 gün, önemli satır başları içermekte. Peki Truss'ı ülke tarihinin en kısa süre görevde kalan başbakanı haline getiren süreçte neler yaşandı?

Fenerbahçe'nin ofsayt istatistiği ne anlatıyor? 'Evet, elbette iyi bir oyun!'

Jorge Jesus önderliğindeki Fenerbahçe, oyunuyla alkış alırken çarpıcı istatistiklere de imza atıyor. Bunlardan biri de ofsayt istatistiği... Sarı-lacivertliler ligde hem açık ara rakiplerini en çok ofsayta düşüren hem de en az ofsaytta kalan ekip. Peki bu, oyunla ilgili ne anlatıyor?

Orta yaş ne zaman başlıyor? 30'lar da buna dahil mi?

Dünya yaş kavramını yeniden ele alıyor. Artık 55 yaş 'yaşlı' değil. Orta yaş sendromu 30'larda bile görülebiliyor. Pahalı harcamalar yapmak çözüm değil.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber