Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Ekim 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

5 soru 5 cevap: Kanser aşısı hayal olmaktan çıkıyor mu? Umut veren çalışmalar, mevcut aşılar...

"Çağımızın vebası" olarak adlandırılan kanserin tedavisi ve önlenmesi için bilim insanları var gücüyle çalışıyor. Bu çalışmalar son dönemde gelen umut veren sonuçlarla meyve vermekte. Peki kanser aşısı bir hayal olmaktan çıkıyor mu? Çalışmalar ne aşamada? Mevcut aşılar neler?

Amerikan ordusunun sorunu ne? Dünyanın en büyüğü ama...

Dünyanın en büyük askeri gücü Amerika Birleşik Devletleri ordusunun kuvveti tartışılmaya başladı. Tersaneler bakım bekleyen eski gemiler ile doluyken savaş pilotlarının uçuş sürelerindeki eksikliklere dikkat çekiliyor. Kara ordusu yeterli askeri personel bulmakta zorlanıyor.

Bir devrin sonuna mı geliyoruz? 'Netflix'in eskiden tek rakibi uykuydu'

Online yayın devlerinden Netflix, son dönemde daha çok abone kaybıyla gündemde. Platform, müşterilerini tutabilmek için pek çok önlem hayata geçiriyor ancak bu yöntemlerin işe yarayıp yaramayacağı merak konusu...

Hayvanlar rüyalarında ne görürler? Terli patiler, gergin çeneler, hırıltılar...

İnsanlar gibi bir çok hayvan da rüya görüyor. Ancak hayvanların rüyalarında ne gördüğü merak konusu. Yapılan araştırmalar oldukça ilginç sonuçları ortaya koyuyor. Tam olarak emin olunmasa da hayvanların rüyalarında günlük hayatta yaptığı aktiviteleri gördüğü düşünülüyor.

Herkes alkışlıyor herkes kıskanıyor

Bu takım her şeyden önce alkışı hak ediyor. Hem de kocaman bir alkışı. Üç günde bir maç oynamasına rağmen sistemi takır takır işleyen bir takım izletiyor bize Jorge Jesus.

2030 Dünya Kupası nerede olacak? Adaylar kim?

Katar 2022'nin heyecanı şimdiden tüm futbolseverleri sararken, 2030 Dünya Kupası'nın nerede olacağı da tartışılmaya başlandı. İspanya'nın başını çektiği Avrupa turnuvası fikrinin yanında Güney Amerika da iddialı. Suudi Arabistan'ın da kolları sıvadığı iddia ediliyor.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber