Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Şubat Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Acil servisler polikliniğe mi döndü? 'Beynimde bir problem var baktırayım...'

Acil servislerde acil vakalar dışında poliklinik hizmeti almak için gelenlerin sayısında önemli bir artış var. Beyninden sorunu olan, önceki gün dizini çarpan, muayene bulamadığı için acilin yolunu tutan insanların sayısı oldukça fazla. Hekimlere göre sorun sevk sisteminin bozulması.

Rusya-Ukrayna gerilimi güney sahillerinden nasıl görülüyor?

Türkiye'ye en fazla turist gönderen ilk ülke Rusya, üçüncüsü ise Ukrayna. Bu iki ülke arasında yaşanan her gelişme turizm işletmecileri tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Biden aradığı gerginliği Karadeniz'de mi buldu?

ABD Başkanı Joe Biden'ın ilk yıl başkanlık performansı bazılarına göre çok etkileyici değil. Başkanın iç politikada safları sıklaştırmak için elinde bir gerginlik yok. Rusya Ukrayna gerilimi konusunda yaptığı şahin açıklamalar biraz da iç politikaya yönelik mesaj olabilir mi?

Okul taraması sonrası tarihi anlaşma... Bir silah şirketi nasıl mahkum edildi?

Amerika Birleşik Devletleri'nin kronikleşen sorunu okullara silahlı saldırılarda tarihi bir karar çıktı. Silah şirketi Remington saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin ailelerine 73 milyon dolar tazminat ödeyecek. Peki katil şirket yetkilileri olmadığına göre neden böyle bir karar alındı?

Siyah beyaz fotoğrafları neden bu kadar seviyoruz? Fotoğrafı renklendirmek tarihi bozar mı?📷

Renkli fotoğraf, televizyon ve sinema uzun yıllardır hayatımızda ancak bazılarına göre siyah beyazın tadı başka. Fotoğrafçılar neden siyah beyazı seviyor? Eski görüntüleri renklendirmenin tarih açısından ne gibi bir sakıncası olabilir?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber