Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Ocak Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Devlette sadece semptomluya test var! Özel hastanelerin PCR testi ücretleri tavan fiyata yaklaştı

Devlet hastanelerinde PCR testinin sadece semptom gösteren vatandaşlara yapılacağının açıklanması sonrasında kamu hastanelerinde test kuyruğu azaldı. Özele gidenler ise test fiyatlarının tavan ücretlere yaklaşmasından şikayetçi.

TikTok ve Twitch yayıncılıkta neyi değiştirdi? Reklam değil ödül bazlı sistem...

Sosyal medya TikTok'la birlikte geri dönülemez bir biçimde değişti. Artık canlı yayınlarda ödül toplamaya odaklı içerik üreticileri akla hayale gelmeyecek işler yapıyor. Dolandırıcılık yapan da var göğüslerine silikon taktıran da...

Rusya-ABD-Ukrayna: Diplomasi çıkmaz sokakta

Bu hafta Cenevre, Brüksel ve Viyana'daki temasların ardından ABD ve Rusya arasında Ukrayna konusuna dair kesin bir çözüm ihtimali masadan gittikçe uzaklaştı. Avrupa'nın doğusu gittikçe ısınmaya başladı.

Çankırılı Boris Johnson'ın başı bu kez büyük belada! İşte adım adım yaşanan süreç...

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Çankırı kökeni, ilginç tavırları ve kimine sempatik gözüken hareketleri ile oldukça enteresan bir karakter. Johnson aynı zamanda imza attığı sayısız skandalla oldukça tartışmalı bir isim. Ancak bu kez koltuğu hiç olmadığı kadar tehlikede. Peki neden?

İçinden sınır geçen stat! Pandemi nasıl kriz yarattı?

"İçinden sınır geçen stat olur mu" demeyin! Oluyor. Galler'le İngiltere'yi ayıran sınırın tam üzerinde yer alan Deva Stadium, Chester FC'ye ev sahipliği yapıyor. İki ülkede Birleşik Krallık'ta ancak Galler ile İngiltere arasında pandemi kısıtlamalarında ciddi fark bulunuyor. Peki kriz nasıl çözülür?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber