Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Nisan Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Gıda fiyatları için kritik aylar: Şubat-Mart-Nisan

2018'in sonundan bu yana gıda fiyatları gündemin başlıca maddelerinden. Soğan ve patates depolarında yapılan incelemeler, market raflarının denetlenmesi, tanzim satış çadırları ve kooperatif marketle fahiş fiyatlara çözüm aranmıştı. Gıda fiyatları neden en çok baharın başlangıcı ile gündeme geliyor?

Fransa seçimlerinde Emmanuel Macron neden avantajlı? Daha makul, daha esnek...

24 Nisan'da gerçekleşecek olan ikinci tur oylama için gün sayan Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, rakibi Marine Le Pen'e göre avantajlı bir konumda. Bu avantajını ise rakiplerine göre daha makul ve daha esnek olmasına borçlu. Fransız toplumu Macron'u Le Pen'den nasıl ayırıyor?

Samanlıkta iğne aramak: Buça'da kim, ne yaptı?

Ukraynalı savcılar Buça'da katliam yapan Rus askerlerinin peşinde. Bazılarını teşhis ettiler. Bunun için drone'lar, uydu görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyorlar. 29 kişinin yürüttüğü soruşturma nasıl devam ediyor?

Hiç ölmeyen bir karakterle nasıl video oyunu yapılır?

Tarihsel olarak video oyunlarının mekaniği bir karakterin ölmesi veya can hakkının bitmesi üzerine kuruludur. Bir Marvel karakteri olan Wolverine'in oyununu geliştiren yapımcılar ise kara kara düşünüyor. Çünkü bu karakter ölmüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber