Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Şubat Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Zamlar 'müdavimleri' de etkiledi! 'Böyle giderse ayda yılda bir görürüz...'

"Haydi bu akşam dışarıda yemek yiyelim?" fikri geldiğinde akıllarında gidecekleri yer sabit olan insanlar yani müdavimler de zamlardan etkilendi. Restoran sahipleri haftada üç kez gelen müdavimlerinin bu ziyaretlerini teke düşürdüğünü anlatıyor.

Türkiye'de resmi belgelerden 'nereli olduğu anlaşılamayan' yabancı sayısı arttı!

Türkiye'deki kayıtlı yabancı sayısı 2021 yılında gözle görülür şekilde arttı. En yüksek artış 41 bin kişi ile Iraklılarda gerçekleşirken kayıtlarda nereli olduğu resmi belgelerden anlaşılamayan insan sayısı da yükseldi.

Akran zorbalığının suç olması tartışılıyor! 'Ya sadece öğrenciler arasında kalmazsa'

İlkokul ve lise çağındaki çocuklar bazen okulda düzenli olarak zorbalığa uğrayıp şiddet görüyor ama bunu aileleri ile paylaşamıyorlar. Bu durum ileride büyük travmaların kapısını açabiliyor. Fransa ise akran zorbalığı yasası çıkarmayı tartışıyor.

New Yorklunun derdi: Belediye başkanımız ne yiyor?

New York Belediye Başkanı Eric Adams'ın balık yediğinin ortaya çıkması kentte infial yarattı. Bitki bazlı beslenmeyi savunan başkan meseleye sert tepki göstererek, "Ben sağlıklı yaşıyorum, veganlar da kola içiyor" dedi. Halk ile güven bağı biraz da olsa esnedi.

Putin ne yapacak? 'Washington'ın hiçbir fikri yok...'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve kurmaylarının Batılı liderlerle yaptıkları görüşmelerde takındıkları tavır dikkat çekiyor. Bu agresifliğin bir sebebi olmalı ancak ABD'li uzmanların da aktardığı üzere Putin'in bir sonraki adımına dair kimsenin fikri yok ve Putin bunu hep yapıyor!

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber