Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Eylül Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

PCR aşı inadını kırar mı? 'Son ana kadar olmam'

Artık aşı olmadan veya PCR testi yaptırmadan neredeyse evden dışarı adım atmak mümkün değil. Peki sürekli test yaptırma zorunluluğu aşı olmayanları aşıya yönlendirir mi? Kimileri son ana kadar direneceğini söylüyor. Kimisi hala 'Gencim beni etkilemez' kafasında...

Öğrenci gibi sokağa çıktım, ev bulamadan geri döndüm

İstanbul'da ev bulmak çok zor. Öğrenciyseniz ev bulmanız daha zor. İstanbul sokaklarında öğrenci gibi dolaşıp kiralık ev aradık. Arayışımız boyunca şartlı verilen 1+0'lar ve eli yüzü düzgün bir eve girmek için 10 bin TL civarında bir paraya ihtiyacımız olduğunu öğrendik.

Hala çözülemeyen bir gizem: Havana sendromu

Küba'da görev yapan Amerikalı diplomatlar baş dönmesi, kulak çınlaması gibi enteresan şikayetler ile yıllarca doktorlara başvurdu. Hastalığın kaynağı hala bilinmiyor. Elektromanyetik bir radyasyon biçimi olan mikrodalgalardan şüpheleniliyor...

Facebook gözlük çıkardı: Şık ve tartışmalı...

Facebook dünyaca ünlü gözlük markası Ray-Ban ile işbirliği yaparak yeni bir akıllı gözlük çıkardı. Gözlük kamerayı öyle bir gizliyor ki ürün beraberinde pek çok tartışmayı getirdi. Kullanıcıların çoğu gözlükleri şık bulurken 'Özel hayatın gizliliği ne olacak?' sorusu havada kaldı.

Kuzey Kore pandemide nasıl daha izole oldu?

Halihazırda dünyanın en kapalı toplumu olan Kuzey Kore, pandemide sınırlarını kapattıktan sonra daha da bir içine çekildi. Ülkede açlığın korkutucu boyutlarda olduğu söyleniyor. Eskiden sınırdan kaçanlar ülke hakkında bilgi veriyordu. Şimdi bu da çok zor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber