Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Aralık Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Bir yakınını gözlemek... Gizli kamera kaydı delil sayılır mı?📸

İnsan bazen en yakınındakinden bile şüphelenir. Şiddet, aldatma veya hırsızlık gibi durumları saptamak için gizli kamera kullanımı artıyor. Peki mahkemeler gizli kamera görüntülerini ne gibi durumlarda kabul ediyor? Bir insanın başka bir insanı gözetleme ihtiyacını psikoloji bilimi nasıl ele alıyor?

AB'de yeni sayfa: Ayrı dünyaların insanları...

Almanya'nın yeni şansölyesi Olaf Scholz, ilk yurtdışı ziyaretini Fransa'ya gerçekleştirdi. Emmanuel Macron ve Olaf Scholz, elbette beklenen üzere işbirliği çağrısı yaptı ancak ikili, "Ayrı dünyaların insanları" olarak görülüyor. Bu durum, AB'de yeni bir sayfanın açılmasına neden olabilir...

Akıllar ligde

İki hata sonucu gelen gollerle birlikte Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile 1 puanı paylaştı. Sarı lacivertliler artık yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. Futbolcuların konsantrasyon kaybı yaşaması kaçınılmaz sonuçtu çünkü Fenerbahçe’nin aklı Süper Lig’de.

Torununu ihbar etti, birçok hayatı kurtardı | 'Kahraman değil, öfkeliyim'

Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl onlarca çocuk okulu basan arkadaşları tarafından katlediliyor. Katliamlar gerçekleşmeden önceki vakalarda ise ailelerin sorumsuzluğu dehşete düşürecek cinsten. Fakat bir büyükanne var ki polisi aramasıyla onlarca çocuğun hayatını kurtardı.

Kendinizi nasıl ayağa kaldırırsınız? Her zaman yanınızda biri olmayabilir...

İnsan düştüğünde kendini kaldırabilecek birini arar. Ya o biri etrafta yoksa. O zaman iş başa düşüyor. Unutmayın, 'kaderinizin ustası, ruhunuzun kaptanı' sizsiniz.

Deliyle deli gibi mücadele: Kuşlar gerçek değildir!

İnternetteki yalan haberler ve komplo teorilerini alaya alan bir grup Z kuşağı üyesi ABD'de 'Kuşlar Gerçek Değildir' hareketini başlattı. Hareketi savunanlar kuşların gerçek olmadığını ABD hükümetinin droneları olduğunu iddia ediyor. Twitter'ın logosunu değiştirmesi için de eylem yapıyorlar.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber