Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Şubat Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Gerçekten 'şampiyon olmasan da' olur mu? Kupa hasreti ne değiştirir?

Türk futbolunun dominant figürleri kuşkusuz Dört Büyükler. Hatta çok uzun süre sahnenin hakimi Üç Büyükler'di. Kupalara ambargo koyan devler buna rağmen zaman zaman uzun denebilecek süreler zafer hasreti de çekti. Peki bu hasretler taraftarlığı nasıl etkiliyor? Geleceğin büyükleri farklı olur mu?

Tek fatura, akıllarda iki soru... -Bizden mi çıkacak? -Peki biz ne yapacağız?

Yeni faturalar vatandaşı olduğu kadar esnafı da düşüncelere itiyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik faturalarına ilişkin yeni biz düzenlemenin kapıda olduğunu söylerken esnaf zam yansıtmamanın yolunu arıyor. Vatandaş ise yeni bir zamdan çekiniyor. İşte son durum...

Kanada'daki 'Özgürlük Konvoyu' ne anlama geliyor? Nasıl o kadar para topladılar?

ABD-Kanada sınırını geçecek olan TIR ve kamyon şoförlerine aşı olma zorunluluğu getirilmesiyle Kanada adeta ayağa kalktı. "Özgürlük Konvoyu" adı verilen eylemci grup Ottawa'yı adeta savaş alanına çevirdi! Peki grup nasıl 10 milyon dolar bağış topladı? Eylemler ülkeye nasıl yayıldı?

İnternet aleminin en heyecan verici restoranları! İnsanlar akın ediyor...

Yaşam simülasyonu The Sims, 22 yıldır dünyanın en çok sevilen ve en çok oynanan oyunları arasında. Pandemide The Sims daha da popüler oldu. Oyuna gelen paketler ise sunduğu geniş yeme-içme “deneyimi” ile oyunu bambaşka bir noktaya taşımış durumda...

Silikon Vadisi'nin en büyük Trump destekçisiydi... Görevinden bakın neden ayrıldı!

Peter Thiel, Silikon Vadisi'nde Donald Trump'ı açıkça destekleyen belki de tek önemli isimdi... Facebook'un ilk yatırımcılarından olan isim yönetim kurulundan ve Zuckerberg'e danışmanlığından ayrıldı. Thiel'in bu kararı, Trump'ın politikalarını benimseyen adayları desteklemek için aldığı söyleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber