Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Yangınlar şehri İstanbul... 'En ufak bir kıvılcım dahi...'

İstanbul geçmişte ahşap konakları sebebiyle bir yangınlar şehri olarak anılıyordu. 20. yüzyılda apartmanların inşası ile birlikte betonlaşma yangınların hızını kesti. Gemilere çekilen ziftler yangınların başlıca sebeplerindendi.

Hakemi de yendi

Sözün özü: Fenerbahçe’yi yenmek için haksız yere 10 kişi bırakmanız yetmez. Bu Fenerbahçe gerekirse hakemi de yener…

Sürekli ev ödevleri ve büyüklerin ilaçları arasında koşturmaca

Çevremizde hem aile büyüklerine, hem de çocuklarına bakmak durumunda kalan kişiler mevcut. Kimimiz ise bu durumu şahsen tecrübe ediyor. Ödevler ile anne-babalarının doktor randevuları arasında koştururken bir yandan da ev geçindirmeye çalışanların sayısı hiç de az değil. 'Sandviç nesli' anlatıyor...

Ülkesi için bir oyuncudan fazlası: Zinedine Zidane

Bazı futbolcular milli takımları için sadece birer oyuncu değildir. Liderliği ele aldıkları zaman sanki bir ulusun başına geçmiş olurlar. Zinedine Zidane yıllarca bunu Fransa halkına yaşattı...

Tarihi rekabette yeni sayfa... Bu kez CEO taraf değiştirdi!

Adidas ve Puma, Adolf ve Rudolf Dassler kardeşlerin kurduğu iki dünya devi spor giyim şirketi. Yıllar içerisinde aralarındaki rekabet hiç bitmedi. En iyi sporcularla anlaşmaktan, en iyi yöneticileri kapmaya kadar sürekli mücadele içinde olan iki şirket arasında en son bir CEO transferi yaşandı.

Sonraki Haber