Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Şubat Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Ortak dert: Ortak alan elektriği

Sitelerde oturan vatandaşları hem elektrik faturaları hem de ortak alan elektriği çarptı. Bazı vatandaşlar daha önce ödediklerinin farkında bile olmadıkları 'ortak alan elektriği' ücretine şaşırıyor. Yönetimler ise oturanlara mesaj göndererek zamları açıklamaya çalışıyor. Sorun nasıl çözülecek?

Genç iş insanları anlatıyor: 'Tam iş kurduk ki...'

Yaşı 30'un altında olan genç iş insanları kendi işletmelerinin sahibi olduktan sonra önce pandemi, sonra da artan maliyetler ve hayat pahalılığının ortasında kendilerini buldular.

Üç puanlı sistemin en kötü dördüncü Fenerbahçesi!

Sarı-lacivertliler 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988'den bu yana 24. haftalar itibarıyla en kötü dördüncü dönemini geçirdi.

Türkiye operasyonlar ile ağır darbe indiriyor! Dünyada uyuşturucu kullanımında görünüm ne?

Birleşmiş Milletler'in hazırladığı uyuşturucu raporuna göre dünyada nüfusun artmasına paralel uyuşturucu kullanımı da artacak. Afrika kıtasında uyuşturucu tablosu vahim. Pandemi bağımlılık tedavisi gören pek çok insanın sürecini yarım bıraktı.

'Bir TikTok videosundan 18 bin dolar kazandım ama...' Sosyal medya nasıl 'toksik' bir yer oldu?

TikTok, Instagram, YouTube... Fenomenleri ve 'influencer'lar farklı platformlardan farklı markaların içeriklerini tanıtıyor ve bu şekilde para kazanıyor. Ancak ünlü bir 'influencer'ın düzene dair anlattıkları ise çok çarpıcı. Sosyal medya nasıl 'toksik' bir hale geldi? Ünlü isim anlatıyor...

Hafta sonu neler oldu? (5-6 Şubat 2022)

Türkiye'de gündem hafta sonu da durmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı, sağlık durumları iyi. Dondurucu soğukta Isparta uzun süre elektriksiz kaldı. Dünya Ukrayna'daki olayları konuşmaya devam ediyor. Hafta sonu öne çıkan birkaç başlığa göz atalım.👇

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber