Dinçer Güner tüm burçları uyardı! Bu haftaya dikkat: "En iyi ihtimalle..."

Terazi ve Yükselen Terazi;

Sağlık, iş ortamı, gündelik angarya işler ana gündeminiz olabilir. Özellikle zehirlenmelere dikkatli olmalı, bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Hastalıklara açık zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. Hem gündelik hayatınıza hem sağlığınıza hatta iş ortamınıza bir çeki düzen vermeniz gerekebilir. Bu dönem iş ile ilgili sorumluluklarınız veya br ev hayvanınız varsa onlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bu dönem diyete başlamak içinde uygun bir dönemdir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu dönem özel hayatınıza çeki düzen vermeli hatta belki bu konuda üstünüze düşen sorumlulukları karşılamalısınız. Belki özel hayatınızda çok rahat hareket edemeyebilir veya sizi sıkan ve kısıtlayan koşullar oluşabilir. Yine yatırımlarla ilgili konularda da işleri ciddi bir şekilde ele almayı, gerçek olmayan hayal satan kişilerin peşinden koşmamalısınız. Çocuklarınızla ilgili de sorumluluklar artarken, çocuk sahibi olmak için pekte güzel bir dönem olmayabilir.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu dönem odak noktanız aileniz, gayrimenkul ile ilgili konular olabilir. Ailevi sorumluluklarınız artabilir, onlara bakım ve hizmet vermeniz gerekebilir. İş konusunda bazı engeller ve streslerle uğraşmanızda gerekebilir. Ya da ailenizden ihtiyacınız olan desteği almak zor olabilir. Bu dönem biraz daha kendi içinize kapanabilir, hayatı ve kendinizi çokça sorgulayabilirsiniz ama bunu yaparken kendinize karşı haksızlık etmeyin. Evde bir şeyleri toparlamak, düzenlemek hatta belki bazı yeni kurallar koymak gerekebilir. En nihayetinde satürn düzen getirmek demektir. Bu dönem eşinizin iş yükü veya sorumlulukları da artabilir ve ona manevi anlamda destek olmanız gerekebilir. Taşınmak yer değiştirmek gibi konular gündeme gelse de bu konularda işler pekte hızlı gitmeyebilir.

Kaynak: Haber Global TV