Dinçer Güner tüm burçları uyardı! Bu haftaya dikkat: "En iyi ihtimalle..."

Kova ve Yükselen Kova;

Bu dönem maddi konularda kendinize çeki düzen vermek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda almanız gereken ekstra sorumluluklar olabilir. Maddi anlamda beklentileri belki düşürmek iyi olacaktır. Belki beklediğiniz ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. Yaratıcı işlerden gelir elde etmek adına da adımlar atabilirsiniz. Belki de kendinize eli yüzü düzgün bir bütçe yapmanız gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu dönem yakın çevreniz ile olan ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz. Kardeş veya kuzenlerinizle ilgili almanız gereken sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. İletişim çok rahat alabileceği bir zaman değil. Kullandığınız iletişim gereçlerinden tutunda kendinizi ifadeye kadar iletişim ile ilgili her türlü konuda kısıtlandığınızı hissedebilir, stresler ortaya çıkabilir. Seyahat planları ya da bazı projeler geçici olarak askıya alınabilir.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta balık burcunun 7. Derecesinde satürnyen mavi dolunay meydana gelecek. Bu dolunay biraz sert bir dolunay. Çünkü işin içinde Satürn var! Satürn’ün olduğu yerde hem bir çeki düzen vermek gerekir hem sorumluluk almak gerekir hem de kısıtlanma durumu vardır. Bu dolunayla kendinize odaklanıp, hayatınıza çeki düzen vermeni gerekebilir. Belki son dönemde biraz dağılmış veya dağıtmış olabilirsiniz. Sağlığınıza odaklanmalı, size iyi gelecek konulara yönelmekte fayda var. Kendinize karşı olan sorumluluklarınızı belki de hatırlayacaksınız. İş anlamında yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Tabii aslında bu dönem hayata ve kendinize karşıda gerçekçi olmalı, boş hayallerin peşinde koşmamalısınız.

Kaynak: Haber Global TV