Dinçer Güner tüm burçları uyardı! Bu haftaya dikkat: "En iyi ihtimalle..."

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Yurt dışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular, seyahatler ön planda olacaktır. Bu konularda bir şeyleri netleştirmek ve sona erdirmek zor olabilir, belirsizlikler hakim olabilir. Satürn’ün etkisi ile bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Yurt dışı ile ilgili konularda koşturmalarınız olabilir. Eğitim veya sınavlara çalışmanız gerekebilir. Ticari konularda dikkatli adımlar atmanız, dikkatli bütçe yönetimi içinde olmanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Maddi konular, krediler, burslar, mirasla ilgili konular, sponsorluklarla ilgili konular ve eş/ortağınızın finansal konuları gündeminiz olabilir. Bu konularda sorumluluklarını artabilir, kendinizi kısıtlanmış ve zor hareket eden bir pozisyonda bulabilirsiniz. Belki de harcamalarınıza, kredi kartı kullanımınıza bir çeki düzen vermeniz gerekebilir. Ya da borçlarınızı düzene sokmak gerekebilir. Nafaka, prim, burs gibi konularda bazı gecikmeler ortaya çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak;

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olacak. Bu konularda kendinize çeki düzen verebilir, bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Ya da ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilir, gerçekleri kabul etmeniz gerekebilir. Partner veya ortağınıza dair önemli sorumluluklar alabilirsiniz. En iyi ihtimalle bu dönem sizden yaşça büyük birileri ile duygusal açıdan yakınlaşmalar olabilir.

Kaynak: Haber Global TV