Gram altın için '1500 lira olacak' diyen İslam Memiş'ten şimdi de dip uyarısı: O seviyeyi görürse kaçırmayın!

İSLAM MEMİŞ'TEN GÜMÜŞ İÇİN EZBER BOZAN TAHMİN

Açıklamalarında sık sık altını ön plana koyan İslam Memiş, rekorların ardından ezber bozarak gümüşle ilgili flaş öngörülerde bulundu. Memiş'in açıklamaları şöyle:

"Gümüşün ons fiyatı 25 dolar, gram fiyatı 16 lira seviyesi üzerinde görüldü. Burada beklentilerimiz yıl içinde var. Ons gümüşte 40 dolara kadar önü açık olan ons fiyatı var. Gümüş tarafında da ciddi anlamda değer artışı olacak. İki yıldır baskılanıyor. Gereğinde fazla baskılanınca biz ciddi bir patlak göreceğiz ons gümüşte ve gram gümüşte. Gram gümüşü ve ons gümüşü altın kadar önemsiyorum. Son iki yıldır altından fazla getiri sağlayan bir gümüş var karşımızda. Bir yerden patlak verecek. Belirsizliğini koruyor. Altın gümüş rasyosu bir umut aslında. 80 seviyesi altına kadar sarkar, 77'ye kadar gerileyebilir, böyle olunca gümüşün performansı altından daha çok olur diye tahmin ediyorum."

İslam Memiş son olarak, "yatırımlardan kazançlı çıkmak için" yapılması gerekenlere dair kişisel görüşünü paylaştı, bir yöntem sundu. İşte o açıklama...

Kaynak: Haber Global TV