Gram altın için '1500 lira olacak' diyen İslam Memiş'ten şimdi de dip uyarısı: O seviyeyi görürse kaçırmayın!

İSLAM MEMİŞ'TEN UZUN VADELİ ALTIN TAHMİNİ: 2023'TE BEKLEDİĞİM KAR GETİRİ ORANI...

İslam Memiş, genel değerlendirmesinin ardından gram altın ve ons altın için uzun vadeli altın tahminini de aktardı. Memiş, akıllardaki kritik sorulara da şöyle yanıt verdi:

"Uzun vadede 1450, 1500 öngörümde değişiklik yok. Finansal okuryazarlığı az olanlara, korku ve panikle hamle yapıyorsunuz, 1285'ten gram altın alıyorsunuz, zarar ettim diyorsunuz. Bunlar yanlış şeyler. Biraz daha objektif bakmak lazım olaylara. Acemi yatırımcıları kabul etmeyen bir dünya düzeni var karşımızda. Manipüle edilmiş, yatırımcının mutlaka kendisini yetiştirmesi gerekiyor. Ben bilmiyorum demeyi kabul etmiyor piyasa. İnsanlar o yüzden uzun vadeli yatırımlara yön vermeli. Mesele bunun adı altın ve gümüş değil, döviz de olabilir, borsa da kripto para da olabilir ama uzun vadeli olmalı. Altın fiyatları 20, 30 yıla bakıldığında değer artışlarını her yıl devam ettiriyor. Geçen yıl yüzde 43 kazandırdı, bu yıl yüzde 50'den fazla getirisini yılın son çeyreğinde konuşmuş olacağız."

İslam Memiş, gram altının ardından 'gram altını tahtından indirecek' dediği gümüş tahmini de paylaştı. Memiş, gümüşteki kazanç oranlarında da dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kaynak: Haber Global TV