İsrail polisi Filistinlilere ait evleri yıkıyor! Haber Global tarihi Şeyh Cerrah mahallesinde

İsrail güçleri, 7 Ekim'de başlayan savaşın ardından, işgal altında tuttukları doğu Kudüs'te Filistinlilere ait yapıların yıkımına hız verdi. Haber Global muhabiri Emre Karaca ve kameraman Aydın Korkmaz tarihi mahallede yıkılan evlerden birini görüntüledi.

Son Güncelleme:

Gazze'yi aralıksız bombalayan İsrail, işgal altında tuttuğu yerlerde de Filistinlileri hedef alıyor.

Haber Global muhabiri Emre Karaca'nın haberine göre, iş makineleri bu kez Ebu Cübne ailesine ait evin bir bölümünü yıktı. Şeyh Cerrah mahallesinde de yıkım sonrası bir Filistinli aile daha evsiz kaldı.

İnsan hakları örgütleri ve BM kuruluşlarına göre, Doğu Kudüs'te Filistinlilerin evlerinden zorla tahliye edilmeleri veya yapılarının yıkılması uluslararası hukuka aykırı. İsrail'in özellikle çatışmaların arttığı dönemlerde, Filistinlilere ait yapıların yıkımına hız vermesi "toplu cezalandırma yöntemi" olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beyrut'un güneyinde bir patlama daha İngiliz istihbaratından Rusya suçlaması Lübnan'daki Türkler yaşadıklarını anlattı NASA, uzaydan çekilen görüntüyle uyardı: "Milton'un yolunun üstündeyseniz hemen ayrılın..." Milton Kasırgası hakkında veri toplamak için uçuş gerçekleştirdi   Haber Global ekibi görüntüledi: İsrail İHA'ları Beyrut semalarında