NASA, uzaydan çekilen görüntüyle uyardı: "Milton'un yolunun üstündeyseniz hemen ayrılın yoksa vaktiniz olmayacak!"

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (ISS) astronotlardan Matthew Dominick, ABD'de Florida kıyılarına yaklaşan Milton Kasırgası'nı görüntüledi. NASA o görüntüyü paylaşarak uyardı: "Yolunun üstündeyseniz hemen ayrılın yoksa vaktiniz olmayacak!"

Son Güncelleme:

NASA, ISS'teki astronotlardan Matthew Dominick'in kaydettiği Milton Kasırgası görüntüsüyle ABD'nin Florida eyaletinde kasırganın geçmesi beklenen yol üzerindeki insanları uyardı.

Yaklaşan kasırganın büyüklüğü uzaydan çarpıcı bir şekilde görüntülenirken, NASA'nın uyarısında, "Milton Kasırgası yolunda bulunan herkese, tahliye bölgesindeyseniz hemen ayrılmanız çağrısında bulunuyoruz. Ayrılmak için zamanınız olmayacak" denildi.

Lübnan'daki Türkler yaşadıklarını anlattı Milton Kasırgası hakkında veri toplamak için uçuş gerçekleştirdi   Haber Global ekibi görüntüledi: İsrail İHA'ları Beyrut semalarında Vardanyan'ı aklama görevi Polman'a verildi Dünyanın en büyük el ve ayağı Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi Benjamin Button sendromunun en uzun süre yaşayan hastası hayatını kaybetti