Azerbaycan'da 22 Temmuz Ulusal Basın Günü etkinliği! Haber Global'in önemli isimleri de yer aldı

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan'da 22 Temmuz Ulusal Basın Günü nedeniyle özel bir eğitim programı düzenlendi. ASAN Yenilikçi Geliştirme Merkezinin düzenlediği etkinlikte Haber Global'in önemli isimleri de yer aldı.

Son Güncelleme:

Etkinlik Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'na bağlı "ASAN Yenilikçi Geliştirme Merkezi" ile Haber Global'in Medya Geliştirme Ajansı'nın ortaklığında yapıldı.

80'den fazla kişinin katıldığı deneyim paylaşımı eğitimi kapsamında PT Yayınları Koordinatörü Temel Okaygün ve Haber Global Spikeri Saynur Tezel konuşma yaptı.

Haber Global Kurumsal İletişim Direktörü Yonca Baltaoğlu da katılımcılar arasındaydı.

Eğitimde, kamuoyu ile iletişim kurmak için yenilikçi araçların kullanımı ve haber üretiminde yeni platformların uygulanması ele alındı. Haber oluşturmada yeni trendler, dijital platformlara erişimi artırma yöntemleri, sunum türleri de tartışılan başlıklar arasındaydı.

Kaynak: Haber Global TV

İsrail hastane avlusundaki Filistin çadırlarına saldırdı: 11 yaralı Hizbullah'tan İsrail'in kuzeyine füze ve İHA'lı saldırı Haber Global Beyrut'taki büyük patlamaları görüntüledi Trump suikaste uğradığı alanda miting yaptı Bosna Hersek'te selden etkilenen 4 belediyede seçimler ertelendi İsrail İran'a 7 Ekim'de misilleme mi yapacak?