Trump suikaste uğradığı alanda miting yaptı

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya eyaletinin Butler bölgesinde 13 Temmuz'da suikast girişimine uğradığı alanda tekrar seçim mitingi düzenledi.

Son Güncelleme:

Eski ABD başkanı ve başkan adayı Donald Trump suikaste uğradığı Butler bölgesinde tekrar seçim mitingi düzenledi. Trump'a mitingde başkan yardımcısı adayı Vance ile ABD'li milyarder iş insanı Elon Musk da eşlik etti. "Nerede kalmıştık?" diyerek konuşmasına başlayan Trump, buraya basit bir mesaj vermeye geldiğini belirterek, "Daha güçlü, onurlu ve birlik içinde kazanmaya çok daha yakınız" ifadelerini kullandı.

"Keskin nişancı korkunç canavardan tanrı beni korudu ve başarılı olamadı" diyen Trump, "12 hafta önce hepimiz Amerika için bir kurşun göğüsledik" diye konuştu. Trump, "Birlikte kazanacağız" mesajını vererek, ABD'nin "akıllı bir başkanı" olmazsa iç ve dış tehditlerin sorun yaratacağını ve "iç tehdidin Rusya, Kuzey Kore ve Çin'den daha tehlikeli olduğunu" savundu.

Elon Musk'ı sahneye davet eden Trump, Musk'ın "ifade özgürlüğünü koruduğunu" belirtti. Musk ise bir tarafta merdivenden çıkamayan bir başkan olduğunu, diğerinin ise "suratından kanlar akarken savaşmaya devam ettiğini" dile getirdi.

Musk, demokrasinin korunması için Trump'ın kazanmak zorunda olduğunu kaydetti.

Haber Global Beyrut'taki büyük patlamaları görüntüledi Bosna Hersek'te selden etkilenen 4 belediyede seçimler ertelendi İsrail İran'a 7 Ekim'de misilleme mi yapacak? Paris'ten Paris'e 8 saatlik yolculuk Safiyüddin Hizbullah'ın lideri olamadan öldürüldü mü? Güneş tutulmasının ateş çemberi oluşturduğu anlar