'22 yaşında sosyopat cüce' denilen kız ilk kez konuştu!

Kristine ve Michael Barnett çifti, 9 yıl önce evlat edindikleri 9 yaşındaki Natalia Grace'i terk etmekle suçlanmış, Kristine Barnett, Natalia'nın aslında sosyopat bir cüce ve yaşının 22 olduğunu iddia etmişti. O kız ilk kez konuştu...

Son Güncelleme:

45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki eski eşi Michael Barnett çifti Ukraynalı 'cüce' bir kız olan Natalia Grace'i 2010 yılında evlat edinmiş, Kristine 3 yıl ABD'de beraber yaşadıktan sonra Kanada'ya taşınmaya karar verdiklerini söyleyerek bu süreçte Natalia'nın davranışlarındaki bozukluklardan korkmaya başladıklarını ifade ederek, kızı terk etmişlerdi. 

EVLAT EDİNDİKLERİ ÇOCUK 22 YAŞINDA SOSYOPAT BİR CÜCE ÇIKTI!

"O BİR ÇOCUK DEĞİL, KADIN"

Daily Mail TV'ye konuşan anne Kristine, evlat edindikleri kızın 9 yaşındaki değil, aslında 22 yaşında olduğunu söylerken, "aile üyelerini öldüreceğini söyleyen resimler yapıyor, beni elektrikli tellere itmiş ve kahveme beyaz bir toz dökmüştü" iddiasında bulunmuştu. 

"Gecenin bir yarısı karanlıkta duruyor, uyumuyor, elinde keskin aletler bulunuyordu" diyen anne, "Medya beni çocuğunu terk eden anne gibi göstermeye çalışıyor ama ortada çocuk yok. Natalia bir kadın, her ay düzenli periyodları oluyor, yetişkin dişleri var, vücudunda kıllanmalar mevcut. Asla bir santim dahi büyümedi, cüce olan bir çocukta dahi bu durum olmaz" demişti. 


Doktorların da kızın psikolojik bazı rahatsızlıklara sahip olduğunun doğrulandığını söyleyen Kristine, "Hareket halindeki arabalardan atlıyor, aynalara kan bulaştırıyor, bir çocuğun asla hayal edemeyeceği şeyler yapıyordu" ifadelerini kullanmıştı.  

Denize gittikleri bir gün Natalia'nın koşuşturan çocukları görerek denize girmek istediği, ailenin ise kendisinden birkaç dakika beklemesini istedikleri, yürüme bozukluğu olan kızın arkalarını döndüklerine koşarak denize gittiğini gördüklerini de söylemişlerdi. 

Natalia'daki davranış bozuklukları ve hareketleriyle birlikte terk ettiler. Aradan belli bir süre geçtikten sonra durumu fark eden polis devreye girdi ve aile hakkında soruşturma açtı. Çift, 5'er bin dolar para cezasıyla serbest bırakıldı.

Ancak Washington Post'un haberine göre durum Kristine'in anlattığından daha farklıydı. Gazetenin haberine göre eski koca Michael Barnett geçtiğimiz aylarda yapılan sorgusunda polise kızın çocuk yaşta olduğunu ancak karısının talimatı ile onu arkada bıraktıklarını belirtmişti.

SOSYOPAT CÜCE YENİ AİLESİNE KAVUŞTU!

YENİ AİLESİNDE

Natalia, daha sonra yine Indiana'da yaşayan eski bir papaz olan 36 yaşındaki Antwon Mans ile 39 yaşındaki eli Cynthia Mans ve 5 çocuğu tarafından evlat edinildi. Aile Facebook hesaplarından ailece çekilmiş hep beraber gülümserken fotoğraflarını paylaştı. İsmini vermek istemeyen bir aile dostu da, ailenin Natalia ile ilgilendiğini, çılgınca şeyler olmadığını, ailenin iyi insanlar olduğunu söyledi. "Ben bir doktor ya da psikiyatrist değilim ama Natalia ile konuşuyor ve ona inanıyorum. Onun 30 yaşında olup olmadığını sorarsanız bunun gülünç olduğunu söyleyebilirim" demişti. 

TÜM İDDİALARIN ARDINDAN O KIZ İLK KEZ KONUŞTU

Dünyayı şaşkına çeviren, korku filmlerini andıran olayda yıllardır kayıp olan kız ilk kez konuştu.

ABD'de yaşadığı ortaya çıkan Natalia Grace ABD'de Dr. Phil'in programına çıktı ve ilk kez konuştu. 

Pazartesi yayınlanacak bölümün tanıtımında Natalia Grace, ailesinin iddialarına gözyaşları içerisinde "Bu kesinlikle doğru değil" diyerek, 16 yaşında olduğunu ve terk edildiğinde küçücük olduğunu belirterek ailesini yalancılıkla suçladı ve "Söylenilenlerin hepsi yalan. İnsanlar hikayeyi bir de benden dinlemeli" dedi.

Sonraki Haber