Portekiz maçı için Fas Teknik Direktörü'nün kapısını çalan gizemli isim kim?

FIFA 2022 Dünya Kupası Fas Portekiz Fatih Terim

Fas'ın Portekiz'i 1-0 mağlup edip yarı finale yükseldiği maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Walid Regragui, maç öncesinde bir kişinin otel odasına gelip Portekiz maçıyla ilgili kendisine 3 plan sunduğunu söyledi. Kim olduğunu ise açıklamadı.

Fas'ın Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükselmesinin ardından Teknik Direktör Walid Regragui sır dolu bir açıklama yaptı.

Regragui, bir önceki turda oynadıkları İspanya maçının hemen sonrasında yaşanan olayı aktardı.

Regragui, "İspanya'yı yendiğimiz günün gecesi otelde odamın kapısı çalındı. Kapıyı açtığımda elinde bir tomar kağıtla içeri o girdi. Bana 'Portekiz maçını kazanmak istiyorsan beni dinle, 3 ayrı plan hazırladım' dedi.

İlk başta şaka yapıyor sanmıştım ancak çok ciddiydi. O gece gün aydınlanana dek beraber planların üzerinde çalıştık. Kim olduğunu şu an söylemeyeceğim ancak bu zaferde en büyük pay ona ait" ifadelerini kullandı.

Regragui'nin bahsettiği kişinin bir dönem Fas'ı çalıştına ve şu anda Suudi Arabistan'ın teknik direktörlüğünü yapan Herve Renard olduğu tahmin e diliyor. Renard, 2018 yılında Fas'ı 1998'den beri ilk kez Dünya Kupası'na götürmüştü.

Ayrıca bu kişinin Dünya Kupası'nı izlemek için Katar'da bulunan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim olabileceği de iddia edildi. Regragui'nin gizemli ismi Dünya Kupası'ndan sonra açıklaması bekleniyor.

 

Kaynak: Diğer

Walid Regragui Fas Portekiz maçı Fas Portekiz Fatih Terim 2022 Dünya Kupası futbol