"Messi asla Maradona'dan daha iyi olamayacak, şu anda dünyanın en iyisi Mbappe"

Arjantin Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe Lionel Messi FIFA 2022 Dünya Kupası futbol
"Messi asla Maradona'dan daha iyi olamayacak, şu anda dünyanın en iyisi Mbappe"

Eski Arjantinli kaleci Hugo Orlando Gatti, Messi'nin asla Maradona'dan daha iyi olamayacağını söyleyip şu anda dünyanın en iyisinin Kylian Mbappe olduğunu savundu.

El Chiringuito de Espana programında konuşan Arjantinli kaleci, sözünü sakınmadan Lionel Messi'yi yerden yere vurdu.

Messi'nin Katar'da eskiye nazaran daha iyi olduğunu belirten Gatti buna rağmen Messi'nin asla Maradona'dan daha iyi bir oyuncu olamadığını söyledi.

Kariyerinin tamamında Arjantin'de oynayan Gatti, daha önce de defalarca Barcelona ile özdeşleşmiş Messi'yi eleştirmişti.

Gatti, programda kendisine sorulan "Messi'nin artık dünyanın en iyisi olduğunu kabul ediyor musun?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Beni Arjantin'de öldürmelerini itiyorsun değil mi? Messi iyiydi, nispeten iyiydi ama size benim için dünyanın en iyisinin Mbappe olduğunu söyleyeceğim. Arjantin karşıtı olduğumu söyleyecekler çünkü ve gerçekleri söylüyorum. Diego Maradona'yı kimse geçemez. Brezilya'da Pele, Arjantin'de Maradona. Bu benim gerçeğim. Di Maria'da kupada çok iyiydi ama kimse ondan söz etmiyorum. Maça gelince korkmuş bir Fransa gördüm. Her iki takımda da ciddi savunma kusurları varda ama maç heyecan veriydi ve güzeldi. Arjantin'in uçurumda olduğu maçlarda takımı kaleci Martinez kurtardı. Arjantin için en belirleyici olan isim oydu. Son topta vuruşu yapan Muani değil de Mbappe olsaydı gol olurdu."

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi Arjantin Fransa 2022 Dünya Kupası Kylian Mbappe Maradona Pele futbol