Astrolog Dinçer Güner 'hadi bakalım' diyerek paylaştı: Tam plan yapılacak gün!

Haberglobal.com.tr
Dinçer Güner Astroloji Burç yorumları
Astrolog Dinçer Güner 'hadi bakalım' diyerek paylaştı: Tam plan yapılacak gün!

Ünlü astrolog Dinçer Güner X hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken öngörülerde bulundu. Güner, bugün burçları etkisi altına alacak bazı olaylardan bahsetti.

Mars ile Satürn arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 3 gün... Peki bu astrolojik olayın hayatımıza ne gibi etkileri olacak? Bakın ünlü astrolog Dinçer Güner, nasıl yorumladı: 

Çalışkanlık, disiplin ve kararlılık ile ilgilidir. Ayrıca, bu açı, hedeflerinize ulaşmak için gereken enerjiyi ve motivasyonu bulmanıza yardımcı olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapın ve bu planı uygulayın. Disiplinli ve sorumlu olun. Zorluklarla karşılaştığınızda pes etmeyin. Sabırlı olun. Başkalarının yardımını isteyin.

İnşaat işlerine başlamak, mekanik işleri halletmek içinde uygun bir dönemdir. Verilmesi zor gibi görünen kararlar verilip harekete geçilebilir. Sabrın ve hırsın birleşerek başarıya doğru yol almak için harekete geçmek demektir. Bu aralar ahşap, metal, taş ve demir gibi ürünleri kullanarak bir şeylerle uğraşmak gerekebilir.

Uzun vadeli projeler için planlı bir şekilde harekete geçme zamanıdır. Bu aralar başlayacak olan ilişkileri yavaş, temkinli ama sağlam ilerleyebilir.