WhatsApp'ın son görülme özelliği kalkacak mı?

WhatsApp'ın son görülme özelliği kalkacak mı?

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta son görülme özelliğinin kalktığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki, her geçen gün kullanıcılarına yeni bir özellik sunan uygulamada son görülme özelliği kalkacak mı?

WhatsApp'ın yeni güncellemesiyle büyük bir değişime imza atacağı ve son görülme özelliğini kaldırılacağı iddiaları sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Kullanıcıların isteği doğrultusunda kaldırılabilen ve Whatsapp'ın favori özelliklerinden olan son görülmenin kaldırılacağı ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. 

WhatsApp'ın son görülme özelliği kalkacak mı? - Resim : 1

Whatsapp geliştiricilerinin, daha önceki beta testlerinde son görülme özelliğinin kalkması adına bir deneme yapmadığı da biliniyor.

Uzmanlar, dün yaşanan teknik bir sorun nedeniyle kullanıcıların gizlilik ayarlarının değişmiş olabileceğini, bu nedenle son görülme özelliğinin kalktığına dair iddiaların çıkmış olabileceğini belirtiyor.

Şu anda gizlilik ayarlarının son görülme kısmında yine 'Herkes', 'Kişilerim' ve 'Hiç kimse' seçeneklerinden biri seçilebiliyor. 

Whatsapp sosyal medya