Survivor 2020'de adalar birleşti! Yunus Emre Gönüllüler takımı için sınır çizdi

Survivor 2020'de adalar birleşti! Yunus Emre Gönüllüler takımı için sınır çizdi

Survivor 2020 yarışmasında uzun süredir beklenen adalar birleşmesi yaşandı. Survivor'da Gönüllüler takımı, daha büyük ve ferah alana sahip olan Ünlüler takımının bulunduğu kampa yerleşti.

Survivor'da Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada yarışmada iki takımın aynı adada konaklayacağını açıklamış ve bu karar konseyde iki takım tarafından konuşulmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde beklenen an geldi ve Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımının kamp alanları birleşti.

Survivor 2020'de adalar birleşti! Yunus Emre Gönüllüler takımı için sınır çizdi - Resim : 1

Ünlüler takımının kaldığı kamp alanının daha geniş olması nedeniyle Gönüllüler takımı bu alana taşındı. Ünlüler yarışmacıları Gönüllüleri sıcak bir şekilde karşıladı.

Survivor 2020'de adalar birleşti! Yunus Emre Gönüllüler takımı için sınır çizdi - Resim : 2

Ancak Survivor Yunus Emre, kamp alanında odun parçalarından bazı sınırlar oluşturarak bu bölgelere herkesi sokmayacağını Sercan'a söyledi. Yunus Emre'nin "Mert Abi'nin bize bıraktığı mirasta oturmalarını istemiyorum. Öyle bir şey yaparlarsa çileden çıkarım. Orası Sercan Abi ve bana geldi. Deniz manzaralı en güzel yeri de kendimize ayırdık. Hassas olmazlarsa hassaslaştıracağım. Kötü kokular geliyor burnuma" sözleri dikkat çekti.

Survivor 2020 Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler