Mesut Akusta'nın eşi kim? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl?

Teşkilat
Mesut Akusta'nın eşi kim? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl?

TRT1'de seyirciyle buluşan Teşkilat dizisinin Mete'si Mesut Akusta, önceki gün Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirdi. Kötü haberi oyuncunun eşi Şafak Özbir duyurdu. Peki, Mesut Akusta'nın eşi kim? Mesut Akusta nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Mesut Akusta, beyin kanaması geçirdi. Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? Mesut Akusta nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın eşi kim? İşte, tüm merak edilen soruların yanıtları...

MESUT AKUSTA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Son olarak Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu Mesut Akusta, birçok dizi ve filmde rol aldı. Ünlü oyuncu, 22 Şubat 1964 yılında Konya'da dünyaya geldi. Babasının vefatı üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapan Mesut Akusta büyük bir tehlike atlatmıştır. Oyuncu 2016 yılından bu yana Şafak Özbir ile evlidir ve çiftin bir de çocuğu bulunuyor. 

Mesut Akusta'nın eşi kim? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

MESUT AKUSTA, ESRA EROL İLE AKRABA MI?

Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir, ünlü sunucu Esra Erol'un görümcesidir. Aksuta'nın beyin kanaması geçirmesinin ardından Şafak Özbir'in ağabeyi Ali Özbir, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. 

Mesut Akusta'nın eşi kim? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

MESUT AKUSTA'NIN EŞİ ŞAFAK ÖZBİR KİMDİR?

Şafak Özbir, Esra Erol'un görümcesi olarak biliniyor. Özbir, İdris Özbir’in kızıdır. İş insanı Esra Erol'un eşi Ali Özbir‘in kız kardeşidir. Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlenmiştir. Şafak Özbir baba tarafından aslen Kars’lıdır.

MESUT AKUSTA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL? 

Mesut Akusta, dün öğle saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı.

Ünlü oyuncunun yoğun bakımda tedavisi sürüyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Esra Erol Mesut Akusta Mesut Akusta nereli Mesut Akusta eşi kim Mesut Akusta ile Esra Erol akraba mı Teşkilat Teşkilat dizisi Mesut Akusta sağlık durumu beyin kanaması Mesut Akusta beyin kanaması Ali Özbir Mesut Akusta kaç yaşında