Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber'in eski eşi ve nişanlısı mahkemelik oldu

haberglobal.com.tr
Kurtlar Vadisi Magazin Haberleri
Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber'in eski eşi ve nişanlısı mahkemelik oldu

Osman Wöber 2022 yılında vefat etmişti. Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber'in nişanlısı oyuncu Binnaz Ekren, Wöber'in eski eşi spiker Müge Wöber hakkında, kendisine sosyal medya üzerinden hakarette bulunduğunu iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı olarak tanınan Osman Wöber, 2022 yılında vefat etmişti. Osman Wöber'in eski eşi spiker Müge Wöber ile nişanlısı oyuncu Binnaz Ekren, karşı karşıya geldiler. Binnaz Ekren, Müge Wöber'in sosyal medya üzerinden kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Binnaz Ekren, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul 6. Sulh Hukuk Hakimliği kararını içerir.

Müstakbel eşim Osman Wöber'in vefatının ardından 24 Temmuz 2008'de boşandığı eski eşi Müge Wöber tarafından akla hayale sığmaz bir takıntı ile bana ve çevreme uygulanan psikolojik şiddet, taciz ve ısrarlı takiple tüm çevrem muhatap olmak zorunda kalmıştır. 16 yıl evvel boşanmasına rağmen boşanma şartı olarak soyadını kullanma hakkını talep ettiği için "eşi" sıfatını kullanarak konuk olduğum programlar özellikle şöhret sahibi olan dostlar akrabalar aranarak benim hakkımda akla hayale gelmeyecek dünyadaki ayak izlerimle bir an bağdaşmayacak sağlıklı bir zihnin uyduramayacağı şeyler uydurulmuş 'Kurtlar Vadisi' fanı ve hatta mezar tahripçisi olarak haber yaptırılmaya giden çirkin rezilliklerle muhatap olmak zorunda bırakılmışımdır. Bu hadsiz ve akılla bağdaşmayacak iddiaların asılsız olduğunu gösteren İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı bu postun 3. sayfasında yer almaktadır. Yine durumu eksiği var fazlası yok, açıklaması bakımından gazete haberleri de bu posta ilave edilmiştir."

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber'in eski eşi ve nişanlısı mahkemelik oldu - Resim : 1