Keanu Reeves, Lance Reddick'e mektup yazmış! "Aramızda büyük bir sevgi bağı vardı"

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri
Keanu Reeves, Lance Reddick'e mektup yazmış! "Aramızda büyük bir sevgi bağı vardı"

Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, 17 Mart 2023'te hayatını kaybeden 'John Wick'te 'Charon' karakterini canlandıran rol arkadaşı Lance Reddick'e bir mektup kaleme aldığını açıkladı.

'John Wick' serisinin başrolünde yer alan Keanu Reeves, film ve 17 Mart 2023'te hayatını kaybeden rol arkadaşı Lance Reddick ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

51'inci Satürn Ödülleri'nde ilk 'Lance Reddick Miras Ödülü'nü kabul eden Keanu Reeves, yaptığı açıklamada, bir zamanlar Lance Reddick'e canlandırdığı karakterin 'John Wick' serisi üzerindeki etkisini anlatan bir mektup yazdığını söyledi.

Keanu Reeves, şunları söyledi: Yaratıcılık ve sanat için büyük bir tutkusu vardı. Onunla 8 yıl boyunca 4 filmde çalışma şansım oldu ve bu süre zarfında birbirimizi daha iyi tanıdık. Ama aynı zamanda çok zarif ve komik biriydi. Yani mizah açısından. Bilmiyorum. Sanıyorum en sevdiğim anım... Onunla oynadığım sahneler ve 'John Wick'in 'Charon'la ilişkisi.

Keanu Reeves, Lance Reddick'e mektup yazmış! "Aramızda büyük bir sevgi bağı vardı" - Resim : 1

60 yaşında hayata veda eden Lance Reddick'e bir mektup yazdığını anlatan Keanu Reeves, şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar 'John Wick'i seviyor. Çünkü 'Charon', 'John Wick'i seviyor" dedim. Çünkü o karakter 'John Wick'i seviyordu, bu da 'John Wick'i iyi yapıyordu. Onunla birlikte rol aldığımda aramızda büyük bir sevgi oluştu.

Keanu Reeves, Lance Reddick'e mektup yazmış! "Aramızda büyük bir sevgi bağı vardı" - Resim : 2

“BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALIYORDUK”

Keanu Reeves sözlerini şöyle sürdürdü: "Ekran dışında da büyük bir sevgi vardı ve 'John Wick' filmlerinde, karakterlerimizde, 'Chad' ile bu seride çalışmaktan gerçekten keyif alıyorduk. Hayatta bir kez karşılaşılacak bir proje. Sanırım bunu o da biliyordu, ben de biliyordum ve bu projede birlikte çalışmayı çok sevdik" dedi.

Lance Reddick, iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.