Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Dilek Taşı dizisinde 'Asuman' karakterine hayat veren Çiçek Dilligil’in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Kaygısızlar, Çılgın Bediş, Kuzenlerim, Nefes Nefese, Tövbeler Olsun ve Dilek Taşı gibi birçok projede yer alan Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın 1997 yılında dünyaya gelen oğulları Ardahan Öztoprak eğitimi için Amerika'ya gitmişti. Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak'ın kadın kimliğine yöneldiği ortaya çıktı.

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi... - Resim : 1

TemizMagazin'de yer alan habere göre; Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak ismini Ayda olarak değiştirdi ve fiziksel görüntüsünde değişikliğe uğradı.

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi... - Resim : 2

'ADI ARTIK AYDA...'

Gazeteci Seyhan Erdağ, konuyla ilgili Ardahan'ın annesi, usta oyuncu Çiçek Dilligil ile konuştu. Dilligil: "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor biliyorsun; önemli kliniklerden de destek alıyor" dedi.