Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta tiyatrodan gösteriye, konserden söyleşiye dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor. Önümüzdeki haftanın kuşkusuz en büyük olayı, 40. yaşını dünya turnesiyle kutlayan New Model Army'nin İstanbul konseri...

New Model Army'nin 40. yıl turnesinin Türkiye ayağı, Zuhal Olcay ve Candan Erçetin konserleri, Prof. İlber Ortaylı ile piyanist Gülsin Onay'ı buluşturan Muhabbetli Konserler ve diğerleri... Zorlu PSM, şubat ayını dolu dolu bir programla kapatıyor. İşte ayrıntılar:

24 ŞUBAT 

2016'dan beri sahnede olan komedyen avukat Miray Akovalıgil, kendisine sıkça sorulan "Avukat dediğin biraz ciddi olur, sen neden bu kadar komiksin?", "İyisin hoşsun da yahu yaşın kaç oldu, sen ne zaman evleneceksin?" gibi soruları tiye aldığı gösterisiyle izleyici karşısında.

24 ŞUBAT 

Dünya edebiyatın eşsiz eserlerinden Alice Harikalar Diyarında'dan uyarlanan Alice müzikali, ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde. 

25 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 1

Dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile Prof. İlber Ortaylı, ilk kez sahnelenecek Muhabbetli Konserler serisinde buluşuyor. Onay, dönemin tarihsel arka planının Chopin'in müziğine etkilerini piyanosunun başında yorumlarken Ortaylı, bestecinin yaşadığı dönemi, tarihini ve coğrafyasını seyircilerle paylaşacak. 

25 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 2

Bütün normallerin değiştiği, değerlerin alt üst olduğu "uzak" bir ülkede, hepimizin cebinden çıkması muhtemel o son mektubun şarkılarla beraber anlatılan, etkileyici öyküsü. Uzak olmayan bir distopya... D22'nin ödüllü prodüksiyonu Hakikat, Elbet Bir Gün, Zorlu PSM'ye konu oluyor. Berkay Ateş'in yazıp başrolü üstlendiği, ona Gizem Erdem, Seda Türkmen, Emir Çubukçu ve Can Kulan'ın eşlik ettiği oyunun yönetmeni Serkan Salihoğlu.

25 ŞUBAT 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 3

Son iki yıldır izleyicilerini zamanda yolculuğa çıkaran Sertab'ın Müzikali, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla bir kez daha izleyici karşısında.

26 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 4

Candan Erçetin, güçlü yorumu ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla sevenleriyle buluşuyor. 

26 ŞUBAT

2014'de yalnızca gitarının eşlik ettiği Sadece şarkısıyla keşfedilen Kalben, akustik performansıyla hayranlarına seslenecek. 

26 ŞUBAT 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 5

26 Şubat'ta müzikseverler hangi konsere gideceğini kestirmekte güçlük yaşayacak gibi. Sertab Erener, Candan Erçetin ve Kalben ile aynı akşam Zuhal Olcay da sahnede. 

27 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 6

16 yaşındaki hip-hop'çu, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah'a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog… Songül Öden, farklı yaş ve sosyal statüden yedi kadının kimliğine bürünüp onların trajik komik öykülerini sahneye taşıyor Lâl Hayal'de. 

27 ŞUBAT 

90'lar Türkçe Pop Party'de Yonca Evcimik'ten Demet Sağıroğlu'na, Aşkın Nur Yengi'den Mansur Ark'a, İzel-Çelik-Ercan'dan Seden Gürel'e dönemin önemli isimlerinin hafızalarına kazınan şarkıları çalınıyor. Setin başında DJ Şener Çetin var...

29 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 7

1935 Ağustos'u... Richard Hannay (Engin Hepileri), can sıkıntısını dağıtmak üzere bir tiyatro oyununa gitmeye karar verir. Hannay, o gece tiyatroda gizemli güzel Annabella'yla (Demet Evgar) tanışır ve kendini Londra'dan İskoçya'ya uzanan çok komik, heyecanlı, hareketli, çılgın bir casusluk serüveninin ortasında bulur. Bu serüvende onlara pek çok rolle karşımıza çıkan soytarılar (Okan Yalabık ve Bülent Şakrak) eşlik eder. Son dönemin en beğenilen yapımları arasında yer alan John Buchan uyarlaması 39 Basamak, bir kez daha izleyici karşısında. 

29 ŞUBAT

Kürşad Deniz, caza adanmışlıklarını ve farklı oluşumlarda edindikleri deneyimi bir potada eriten değerli müzisyenler ve Sibel Köse'nin eşsiz vokaliyle seyirciyle buluşuyor. 

29 ŞUBAT

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 8

İlhamını punk rock, kuzey ruhu ve zamanın atmosferinden alan New Model Army, 40. yaşını tabii ki sahnede kutluyor. 27 Şubat'ta Ankara, 28 Şubat'ta da İzmir'de sahne alacak efsanevi grup, Türkiye'den ayrılmadan önce son konserini İstanbul'da veriyor. 

01 MART

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 9

"Sanat Gezegeni"nden dünyaya gönderilmiş esin perisi "Muse", Tolstoy, Shakespeare ve Leonardo Da Vinci'nin eserlerini yaratma sürecinde onlara ilham vermek üzere görevlendirilmiştir. Lakin ustaların kadın karakterleri için yarattıkları finalleri değiştirmeye çalışır, bolca şikâyet edilir. Oysa en büyük arzusu, insan olmak ve kendi eserini dünyaya bırakabileceği bir ustaya dönüşmektir. Acaba Muse'a bir şans daha verilecek mi? Fadik Sevin Atasoy, yazıp oynadığı tek kişilik müzikal Muse "Bir Esin Perisi" ile sahnede. 

01 MART

0-6 yaş arası çocukları klasik müzikle tanıştırmak için yola çıkan Baby Concerts serisi, ayın ilk günü minik müzikseverleri bekliyor.

01 MART

Serdar Saatman'ın yazdığı, Gaye Cankaya'nın yönettiği çocuk oyunu Karton Şehir, 1 Mart'ta peş peşe iki kez perde diyor. 

Zorlu PSM New Model Army Zorlu PSM'de bu hafta