Koronavirüs günlerinde sanat: Gülsin Onay'ın resitali, sosyal medyada 1 milyondan fazla kez izlendi

Koronavirüs salgını yüzünden konseri iptal olan Gülsin Onay, dün akşam sosyal medya hesapları üzerinden hayranlarına seslendi. Onay'ın Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden canlı yayınlanan piyano resitali, 1 milyondan fazla kez izlendi.

Koronavirüs salgını yüzünden Polonya'daki piyano resitali iptal edilen dünyaca ünlü sanatçımız Gülsin Onay, konsere çıkamayınca sanatseverleri evinde ağırladı. 

Gün içinde konser duyurusu yapan sanatçı, "İlk Twitter canlı yayın konserime hoş geldiniz. Bu kez konser salonunda değil evimde ağırlıyorum sizleri. Polonya konserimde programda yer alan Chopin Andante Sipanato et Grande Polonaise ile başlıyorum konsere," mesajıyla takipçilerini selamladıktan sonra 21 dakika süren bir performansa imza attı. 

Saat 19.00'da Twitter, 20.00'de Facebook, 21.00'de ise Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapan sanatçının resitali, Twitter ağırlıkta olmak üzere 1 milyondan fazla kez izlendi. 

Yakında YouTube kanalı da açacağını belirten Gülsin Onay, "Bu zor günlerimizde sanatın iyileştirici ve birleştirici gücüyle, biraz olsun hepimiz avunma gücü bulalım. Ruh yaralarımıza merhem olsun notalar," dedi.

Sanatçı, her pazar sosyal medya üzerinden konser verecek...

Koronavirüs salgını Gülsin Onay koronavirüs