"Kimse Bilmez"de sıra 17. bölümde

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri'nin başrollerde olduğu Kimse Bilmez, 17. bölümüyle izleyici karşısında. Yeni bölümde Ali, bir oğlu daha olduğunu öğreniyor. Uygar ise, bunu fırsat bilip Sevda'yı Ali'den ayırmak için harekete geçiyor.

Kimse Bilmez, 17. bölümüyle ekranda: 

Ali, beklemediği bir anda karşısına çıkan Özlem'in şokunu atlamamışken bir oğlunun daha olduğunu öğrenir. Yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla ilk kez tanışan Ali'nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

"Kimse Bilmez"de sıra 17. bölümde - Resim : 1

Bu durum, Uygar için yeniden bir umut olur. Sevda'yı Ali'den ayırmak isteyen Uygar, olayları lehine çevirmek için harekete geçer. 

"Kimse Bilmez"de sıra 17. bölümde - Resim : 2

Geçmişinden kurtulmak isteyen Pilot, sevdiği kadın için hayatını değiştirmeye çalışsa da beladan uzak duramaz. Kardeşim dediği Vedat, düşmanlarının elindedir ve onu kurtarmak hiç kolay olmayacaktır. 

"Kimse Bilmez"de sıra 17. bölümde - Resim : 3

Kimse Bilmez'de Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Ferdi Kurtuldu, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Beran Özel, Asya Taşkın ve Fatma Karanfil başlıca rolleri üstleniyor. 

Senaryosu Hasan Burak Kayacı'ya ait Baba Yapım imzalı dizinin  yönetmenleri Kartal Çidamlı ile U. Hakan Eren. 

"Kimse Bilmez"de sıra 17. bölümde - Resim : 4

Keremcem Özgü Kaya Engin Hepileri Kimse Bilmez dizi yerli dizi Türk dizileri fragmanlar