9. İstanbul Coffee Festival'i 50 bin kişiyi ağırladı

Kültür Sanat haberleri
9. İstanbul Coffee Festival'i 50 bin kişiyi ağırladı

14-17 Eylül arası Tersane İstanbul’da gerçekleşen 9. İstanbul Coffee Festival’i 50 bin kişiyi ağırladı. Görkemli festivalde 30’dan fazla canlı performans gerçekleşti.

İstanbul Coffee Festival 2023 yılında “Kahveye Aç Gözlerini" sloganıyla 9. kez kahve severlerle buluştu. Bol kahve, eğlence, konserler ve workshoplarla dolu olan, 14-17 Eylül arasında Tersane İstanbul’da gerçekleşen İstanbul Coffee Festival sona erdi.

4 gün süren festival süresince ICF sahnesinde Kolpa, Bedük, Göksel, KÖFN, İkilem, Jabbar, Can Bonomo ve daha birçok sevilen isim sahne alırken, festivaldeki workshop ve atölyelerde ise alanında uzman birçok kişi kahvenin püf noktalarını anlattı.

150’YE YAKIN MARKA KATILDI

14-17 Eylül’de Tersane İstanbul’da festivale, 150’den fazla marka katılırken, festival boyunca 30 canlı konser, 20 Workshop ve 20 seminer gerçekleşti. 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği ve renkli anlara sahne olan festivalde katılımcılar, kahve kadar müzik, eğlence ve söyleşilere de doydu. Festival, Bitexen, Media Markt, TT Prime ve Hyundai başta olmak üzere birçok sponsorun katkısıyla gerçekleşti.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Coffee Festival kültür sanat haberleri