Otomobil şarampole devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

Trabzon Gündem haberleri Trafik kazası
Otomobil şarampole devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

Trabzon'da şarampole devrilen otomobildeki Ali Muratoğlu (43) ile Barış Türkan (45) hayatını kaybetti, sürücü Ali Cemal Su (64) ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akçaabat ilçesi Demirkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Cemal Su idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Otomobildeki Barış Türkan hayatını kaybetti, sürücü Su ile Ali Muratoğlu ağır yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Muratoğlu, kurtarılamadı. Diğer yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 GAZİANTEP'TE KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 3 GÖZALTI

 Gaziantep'te 3 ikamet ve 4 iş yerinde yapılan aramalarda, 85 bin adet sigara kağıdı, 80 bin 460 adet makaron, 412 kilogram kıyılmış tütün, 135 adet puro, 90 paket sigara, 59 adet elektronik sigara ve likiti, 53,8 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, sigara kaçakçılığı yaptığı belirlenen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Kasım 2023 tarihinde 3 ikamet ve 4 iş yerine baskın düzenledi. Aramalarda, 85 bin adet sigara kağıdı, 80 bin 460 adet makaron, 412 kilogram kıyılmış tütün, 135 adet puro, 90 paket sigara, 59 adet elektronik sigara ve likiti, 53,8 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: DHA