Bayrampaşa’da taksi şoförü aracında bulduğu altınları polise teslim etti, altınlarına kavuşan kadın sevinçten ağladı

İstanbul Bayrampaşa’da, bir taksi şoförü, aracında altın ve para dolu kese buldu. Taksicinin polis ekiplerine teslim ettiği kesenin, daha önce taksiye binen bir müşteriye ait olduğu öğrenildi. Oğlunun düğünü için biriktirdiği altınlara kavuşan kadın, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bayrampaşa’da Kocatepe Mahallesi’nde, taksi şoförü Muzaffer Usta, dün 14.00 sıralarında, erkek bir müşteri aldı. Daha sonra başka bir noktadan taksiye binen kişinin anneannesi ve annesi olduğu öğrenilen iki kadın daha taksiye bindi. Taksici Usta, müşterilerini Bayrampaşa Kaymakamlığı’nda taksiden indirdi. Daha sonra yakıt almak için akaryakıt istasyonuna giden Usta, aracın arka koltuğunda bir kese olduğunu fark etti. Keseyi kontrol eden taksici, içinde birbirine bantlı halde 4 adet burma bilezik, 1 adet beşli reşat altın ve 50 TL olduğunu gördü. Usta, altınları polis merkezine götürüp teslim etti.

Yaklaşık 1 saat sonra altınların sahibine ulaşan polis ekipleri, taksici Muzaffer Usta’yı Bayrampaşa Polis Merkezi’ne çağırdı. Altınlar polis ekipleri tarafından sahibine teslim edildi. Takside unuttuğu altınları oğlunun düğünü için biriktirdiğini söyleyen kadın, sevinç gözyaşlarına boğuldu. Ardından taksiciye teşekkür etti. Yaşanan o anlar ise kameralara yansıdı.

Kaynak: DHA