Elon Musk Amazon'u hedef aldı!

Elon Musk Amazon'u hedef aldı!

Elon Musk bu kez Amazon'u hedef aldı. Karantina karşıtı olduğu bilinen Musk, yazar Alex Berenson'un kitabının Amazon'da satılmamasıyla ilgili olarak, "Monopoli (tekelleşme) yanlıştır. Artık Amazon'la yolları ayırma zamanı geldi" şeklinde tweet attı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, ilginç tweetler atmaya devam ediyor. Musk'ın hedefinde bu kez Amazon ve CEO'su Jeff Bezos vardı.

CNBC'de yer alan habere göre yazar Alex Berenson, koronavirüsüyle ilgili yazdığı kitabının, şirket yönergelerine uymadığı gerekçesiyle Amazon'da satılmayacağını duyurdu. Musk, kendisi gibi salgın nedeniyle karantina uygulamasının yanlış olduğunu düşünen Berenson'a karşı sansür uygulandığını düşünerek harekete geçti.

'BU ÇILGINLIK JEFF BEZOS'

Ünlü iş insanı önce Amazon'un CEO'su Jeff Bezos' u etiketleyerek, "Bu çılgınlık" diye yazdı. Elon Musk daha sonra, "Monopoli (tekelleşme) yanlıştır. Artık Amazon'la yolları ayırma zamanı geldi" şeklinde tweet attı.

Kısa süre sonra Amazon'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Söz konusu kitabın yanlışlıkla satıştan çıkartıldığı, yeniden listeye eklendiği ve yazar Berenson'a gerekli bilginin verildiği duyuruldu.

Elon Musk