Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de temaslar

Recep Tayyip Erdoğan İskoçya İtalya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de temaslar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE'deki Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde ikili temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

İSKOÇYA BAŞBAKANI YUSUF'U DA KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İskoçya Başbakanı Yusuf ile de bir araya geldi.

MİRZİYOYEV VE FUMIO İLE DE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi kapsamında Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile de bir görüşme gerçekleştirirken bu görüşmenin ardından Japonya Başbakanı Kishida Fumio ile bir araya geldi.

NAHYAN İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile de bir araya geldi.

Kaynak: AA