Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi'nde

AA
Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi’nde Tokayev tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zirve kapsamında liderlerle ikili ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, başkent Astana'da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'nin gerçekleştirileceği Bağımsızlık Sarayı'na geldi.

Erdoğan'ı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev karşıladı. Tokayev ile basın mensuplarına poz veren Erdoğan, daha sonra zirvenin gerçekleştirileceği salona geçti.

GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Cinping ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için bulunduğu Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi'nde - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh ile de bir araya geldi.

Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi'nde - Resim : 2

KATAR EMİRİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi'nde - Resim : 3

Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.