Sadakatsiz 41. Bölüm İzle... Kanal D Sadakatsiz son bölüm izle... Kanal D Sadakatsiz yeni bölüm full izle

Sadakatsiz

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 41. bölümü yayınlandı. 1 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisinin 41. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Sadakatsiz 41. Bölüm İzle.

Sadakatsiz dizisinin 41. bölümü Kanal D ekranlarında 1 Aralık Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz 41. bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ 40. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sadakatsiz 24 Kasım Çarşamba yayınlanan 40. yeni bölümde Aras'ın gidişinin ardından Asya için tekrar dönüşü gündeme bomba gibi düşüyor!

Asya, Aras ile ilişkisini noktaladıktan sonra tüm ipler bir anda kopar. Derin ise Volkan’ın bu sebepten Asya ile yakınlaşmasına katlanamaz. Aras ile karşılaşması bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olacakken, Aras Leyla'yı da alıp Tekirdağ’dan gitmeye karar verir.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Oyuncular: Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Taro Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ 41. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 1 Aralık günü yayınlanan 41. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

kanal d sadakatsiz son bölüm izle dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Sadakatsiz sadakatsiz tek parça full izle sadakatsiz izle sadakatsiz yeni bölüm izle