Yumurtalar her haşladığınızda çatlıyorsa sebebi bu! Yumurta haşlarken yapılan bu hatayı öğrendiğinizde her şey değişecek

Mutfak sırlarının bir bir aydınlandığı son günlerde yumurtalar ile ilgili aslında ne kadar az bilgimiz olduğunu ir daha öğrendik. Yumurta haşlarken en yaygın yapılan hata açıklandı. Bu hata her haşlamada yumurtaların çatlamasına neden oluyor.

Son Güncelleme:

Ymek pişirirken yapılan hatalar sırayla açıklanıyor. Yıllarca kulaktan kulağa yayılan yumurta haşlamanın püf noktası da böylelikle gözler önüne serilmiş oldu. Yumurta haşlarken en sık yapılan hata açığa çıktı. 

Kahvaltıların yıldızı haşlanmış yumurtayı pişirirken yapılan bir hata yumurtanın anında çatlamasına ve bu nedenle istenildiği gibi pişmemesine yol açıyor. yumurta haşlarken yapılan bu hata ve doğal yöntemlerle çatlatmadan yumurta haşlamanın püf noktasını sizler için araştırdık. Yumurta haşlarken hemen hemen herkesin yaptığı bu hatayı öğrenince bir daha asla aynı şekilde haşlamayacaksınız. İşte yumurta haşlarken yapılan o hata:

Kaynak: Haber Global TV