Yavru köpeklerin olduğu iki sepet arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 13 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 13 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Son Güncelleme:

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla daha karşınızdayız. Yavru köpekletin olduğu sepeti gösteren bu iki fotoğraf arasında 3 fark var. Bulmak için ise 13 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 13 saniyede buluyor. 

Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu testi çözmek sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer 13 saniye içerisinde iki resim arasındaki farkları bulmayı başaramadıysanız üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Öncelikle iki resim arasındaki 3 farktan 2'si hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanı bulmak ise gerçekten de kolay değil. 

İki resim arasındaki 3 farkı bulamayanlar için yanıt aşağıda...

 Fark bulma oyunu olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Bu detayları fark edeler zorlanmadan 3 farkı buluyor. 

Kulağını kaldıran köpeğin yüzüne, battaniye altında uzanan köpeğin patisine ve arkadaki vazoya dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber