Geri sayım başladı, süre daralıyor! Yalnızca IQ'su 130'dan yüksek olanlar sinemadaki 5 gizli patlamış mısırı 20 saniyede bulabiliyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi görsellerde amaç resimdeki gizli nesneyi en kısa sürede açığa çıkarmaktır. Resimdeki sinema salonunda gizli 5 patlamış mısır sadece IQ'su 130'dan yüksek olanlar buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu gibi testlerde amaç gizli nesneyi en kısa sürede açığa çıkarmaktır. Resimdeki sinema salonunda gizli patlamış mısırları bulmak için dahi olmak gerekiyor. 

Yukarıdaki resimde bir sinema salonu görüyoruz. Bu salonda rastgele yelerde gizlenmiş 5 patlamış mısır kutusu bulunuyor. Sizlerden istenen ise 5 patlamış mısırı da 20 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bu testi geçmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 

Resimdeki gizli patlamış mısırları bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta sonuca ulaşabildiniz mi?

Resimde gizli patlamış mısırı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV